Echipa Nationala

Mirel Radoi isi doreste o medalie la Jocurile Olimpice: “Pare o grupa buna”

Selectionerul Mirel Radoi a comentat tragerea la sorti a grupelor turneului olimpic de fotbal si adversarii pe care Romania ii va intalni.

"La prima vedere, pare o grupa buna, dar imprevizibila, pentru ca nu cunoastem competitia si presiunea care vine odata cu participarea la Jocurile Olimpice. Coreea de Sud este castigatoarea Cupei Asiei la nivel U23, cu victorii pe linie, Noua Zeelanda a marcat 33 de goluri in 5 meciuri la turneul de calificare, iar Honduras, care se afla la a patra participare consecutiva la Jocurile Olimpice, a eliminat SUA in calificari. Nu ma astept la meciuri usoare, dar mergem cu aceeasi incredere ca la Europeanul de tineret.

"Am incredere ca vom reusi o performanta importanta. Am spus-o si inainte de EURO 2019 ca mergem la turneul final sa facem viata grea oricarui adversar si sa ne calificam la Jocurile Olimpice. O spun si acum ca imi doresc o medalie olimpica. Sper ca la momentul convocarilor sa gasim intelegere la cluburi si sa avem la dispozitie un lot cat mai competitiv", a declarat Mirel Radoi, anunta FRF.

Vedeti mai jos programul Romaniei la turneul olimpic:

Joi, 22 iulie, ora locala 20:00 (14:00 ora Romaniei) > Romania - Honduras;

Duminica, 25 iulie, ora locala 20:00 (14:00 ora Romaniei) > Romania - Coreea de Sud;

Miercuri, 28 iulie, ora locala 17:30 (11:30 ora Romaniei) > Romania - Noua Zeelanda.



Mirel Radoi isi doreste o medalie la Jocurile Olimpice: “Pare o grupa buna”