Echipa Nationala

Mirel Radoi inaintea meciului cu Austria: “Trebuie sa fim mult mai agresivi”

Romania intalneste Austria, luni seara, in a doua partida din Liga Natiunilor si cel putin pe hartie pornim cu sansa a doua.

Selectionerul Mirel Radoi a prefatat duelul de la Klagenfurt intr-o conferinta de presa pe care o relatam mai jos.

“Sper sa fi tras o lectie dupa acel meci si sper sa recuperam punctele aici. Felicit Austria nu doar pentru rezultat, dar mai ales pentru intensitatea ritmului contra Norvegia. Vom intampina dificultati, daca nu stim la ce sa ne asteptam.

“Trebuie sa fim mult mai agresiv, sa avem reactie dupa pierderea balonului. Vom intalni o echipa a Austriei care va avea reactie, nu-i vad sa nu alerge dupa ce pierd mingea. Vor fi doua echipe total diferite. Sper sa raspundem la fel, sa nu fim timorati si sa controlam meciul atat cat ne va permite adversarul.

Despre Ianis Hagi

“Se poate intampla. Daca ne uitam la cifre cea mai mare problema e la nivel de dueluri. N-a fost cea mai fericita seara pentru el.

Austria, favorita grupei

“Austria este favorita grupei, are un antrenor cu personalitate, cu peste 600 de meciuri, si la baza succesului sta entuziasmul. Asta incercam sa transmitem si noi jucatorilor.Calitatea individuala a jucatorilor si campionatele de unde vin. Asta face din Austria o echipa puternica.

“Nu ma gandesc ca liderul echipei nationale de seniori sa fie antrenorul. Ne aflam la un schimb de generatii si trebuie sa-i obisnuim pe cei tineri sa aiba personalitate, sa vorbeasca in timpul meciurilor si in vestiar in momentele dificile.

Repetitie pentru baraj

“Am impus cateva reguli de bun simt. Ne gandim sa adunam cat mai multe puncte in aceasta competitie. Echipa de luni seara nu inseamna ca se va regasi pe teren si in Islanda. Trebuie sa fim total concentrati pe ce inseamna meciul cu Austria”, a spus selectionerul Mirel Radoi.



Mirel Radoi inaintea meciului cu Austria: “Trebuie sa fim mult mai agresivi”