Echipa Nationala

Mirel Radoi despre meciul cu Armenia: “Trebuie sa atacam cu toate resursele”

Romania n-are in meciul cu Armenia de luni seara, ora 21:45, decat varianta victoriei, iar selectionerul Mirel Radoi anunta ofensiva totala in primul meci al nationalei pe noul stadion din Ghencea.

“Cred ca maine seara Armenia se gandeste si la un egal, vor incerca sa ne puna in dificultate. Speculeaza spatiile libere cu jucatori rapizi in fata. Din punctul meu de vedere s-ar putea sa-l vedem pe Mkhitaryan in spatele varfurilor. Nu e neaparat teama, dar n-as vrea sa-l lasam in zona centrala pe directia de alergare.

“Va trebuie sa atacam cu toate resursele, pentru ca trebuie sa castigam. Din trei meciuri practic mai avem doua finale. Daca vom castiga cu Armenia si Islanda, si nu castigam in Liechtenstein, atunci nu avem ce cauta la un baraj de UEFA-Intertoto. Nu putem vorbi de Cupa Mondiala daca nu suntem in stare sa castigam in Liechtenstein.

Puscas este suspendat, Burca are sanse mici sa evolueze, iar Nedelcearu va fi observat la antrenamentul oficial de duminica seara.

“Sunt doar aceste semne de intrebare. Avem si alte solutii, Rus, Tosca, Manea, chiar si Nedelcu”, a comentat Radoi absentele din meciul cu Romania.

“Unii acuza o stare de oboseala, dar chiar si asa au avut parte de regenerare. Avem cateva aparate speciale care sa ne ajute si nu cred ca vor fi mari probleme.

“Pentru mine conteaza, am locuit 15 ani aici in cartier. Nu stiu cat va conta pentru ei, dar va conta pe inceput de meci cum vor reactiona suporterii din tribuna. Probabil vor fi 15.000 de spectatori. Un stadion nou, oameni asa cum ii stiu, foarte primitori, caldurosi", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa organizata la stadionul Ghencea.

A urmat apoi antrenamentul oficial al tricolorilor, de la care am surprins cateva aspecte pe pagina noastra de Facebook.

Urmariti de asemenea si canalul nostru de YouTube!



Mirel Radoi despre meciul cu Armenia: “Trebuie sa atacam cu toate resursele”