Echipa Nationala

Mirel Radoi despre esecurile lunii octombrie la nationala: “Poate n-am fost inspirat in alegerea echipei”

Romania a pierdut trei meciuri la rand in luna octombrie si a ratat obiectivul de a evolua la EURO 2020 in vara anului urmator.

Toate privirile sunt spre selectionerul Mirel Radoi, iar acesta recunoaste ca “poate” a avut partea lui de vina.

“Poate că nu am fost inspirat în alegerea echipei şi a lotului. Sunt mulţi factori pe care îi luăm în calcul, nu chemăm jucători doar pentru că au marcat un gol sau au avut cine ştie ce execuţie.

“Au fost patru antrenori în trei ani jumate, e normal ca fiecare dintre noi să aibă alte idei. Nu există omogenitate, asta e clar. Noi în septembrie am apucat să facem trei antrenamente, dintre care două cu aspect tactic”, a spus Mirel Radoi la Telekomsport.

Radoi a mai declarat ca dupa ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor va avea o discutie cu oamenii din FRF in privinta viitorului sau la echipa nationala.

“Din punct de vedere al rezultatului, e clar că nu e niciun progres. Dacă noi considerăm că nu mai putem aduce nimic în plus, nu stăm să ne ascundem în spatele unei clauze. Nu era meritul meu dacă ne calificam. Am spus asta şi când am fost la tineret, după ce am calificat echipa naţională”, a spus Radoi.

Acesta are in contract o clauza pentru a merge cu nationala olimpica la Tokyo, performanta obtinuta in urma semifinalei de Campionatul European U21 in 2019.



Mirel Radoi despre esecurile lunii octombrie la nationala: “Poate n-am fost inspirat in alegerea echipei”