Echipa Nationala

Mirel Radoi, avertisment pentru Bogdan Andone: "Te poti trezi cu o schimbare in timpul meciului"

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, a comentat, joi, numirea lui Bogdan Andone in postul de antrenor principal la FCSB.

"Nu m-a surprins. Ma asteptam ca cineva din interiorul clubului sa fie antrenor. Multe semne duceau catre el si catre Marius Sumudica. Nu stiu daca FCSB a devenit o echipa de refuzat. Depinde de fiecare ce vrea sa-si treaca in CV, ce conditii accepta ca sa vina sau sa se trezeasca cu o schimbare in timpul meciului", a declarat Mirel Radoi la reunirea lotului national de tineret.

In alta ordine de idei, Radoi a vorbit si despre duelul cu Croatia, primul adversar de la Campionatul European.

"M-am uitat pe toate loturile. Sunt nationale cu jucatori foarte puternici si cotati la transferuri pe sume astronomice. Croatii cred ca se gandesc la fel, ca sansa lor e primul meci, cu Romania. Cred ca ei sunt mai organizati, dar noi avem un plus la valoarea individuala", a comentat Radoi.

Acesta spune ca pana in vara lui 2020 este exclus sa se gandeasca la o echipa de club.

"Nu exista in acest moment vorba de vreo echipa de club. Exclus pana in vara anului viitor", a concluzionat Mirel Radoi.Mirel Radoi, avertisment pentru Bogdan Andone: "Te poti trezi cu o schimbare in timpul meciului"