Echipa Nationala

Mirel Radoi a rabufnit si a chemat un jucator de urgenta in conferinta: “Facem circ daca asta vreti. Sa-i taiem capul!”

Ecourile meciului pierdut de Romania in Germania inca nu s-au stins si selectionerul Mirel Radoi a reactionat virulent dupa o intrebare referitoare la eroarea comisa de Andrei Ivan la golul marcat de Thomas Muller dupa un corner al nemtilor.

“Pentru noi nu mai exista meciul cu Germania. Nu vorbim despre jucatorul care greseste niciodata, nu vorbim de Ivan, de Radoi, vorbim de toti. E singurul gol pe care l-am primit din faza fixa in ultimii doi ani si ceva. Trebuia sa vina si momentul asta, dar a venit intr-un moment nedorit. Era un punct muncit.

Stia Ivan pe cine trebuie sa tina la faza golul doi al Germaniei?

In acest moment Mirel Radoi s-a enervat si a solicitat venirea lui Andrei Ivan la conferinta.

“Daca vreti sa facem circ, sa facem circ? Intrebati-l pe Ivan. Il decapitam pe Ivan, cum l-am decapitat si pe Markovic. Pe astia mici le dati in cap. Noi incercam sa-i ridicam si voi le dati in cap sa-i distrugeti. Vom vedea ce se va intampla cu acesti copii. E o situatie care se poate intampla, nu e el vinovat, nu sunt eu vinovat.

Usor nedumerit, Andrei Ivan si-a facut aparitia in sala de conferinta a stadionului Ghencea.

“Da, am inteles ca a fost vina mea. Eu trebuia sa stau cu Muller. Mi s-a transmis ca eu trebuie sa-l marcheze. Germania a venit cu sapte jucatori in careu la acea faza”, a spus Ivan.

Mirel Radoi a intervenit si a continuat: “Deci a explicat ce s-a intamplat. Nu putem sa venim sa dam timpul inapoi si sa dam timpul inapoi. A gresit Ivan, acum sa-i taiem capul. Andrei, sa-i fac pe plac, data viitoare nu te mai chem la echipa nationala (rade)”.

“E clar ca punctul ala ne-ar fi adus intr-o situatie mai buna, dar sunt copii…”, a incheiat Radoi subiectul erorii lui Ivan din Germania.



Mirel Radoi a rabufnit si a chemat un jucator de urgenta in conferinta: “Facem circ daca asta vreti. Sa-i taiem capul!”