Echipa Nationala

Mircea Lucescu trage concluziile dupa meciul Islanda: “Oricum sansele noastre erau 20 la suta”

Sursă foto: https://twitter.com/LigRadyo/

Romania a pierdut in Islanda si a ratat calificarea la EURO 2020, iar reputatul tehnician Mircea Lucescu este de parere ca am abordat prea prudent jocul de la Reykjavik.

“Stiam ca echipa Islandei e foarte bine organizata. Erau greu de patruns. Meciul se indrepta spre un rezultat de egalitate, dar n-am stiut sa-l blocam pe Sigurdsson.

“Cred ca nimeni nu se astepta sa fie un joc usor acolo. Am ratat calificarea, dar trebuie sa treaca peste si sa performeze in Liga Natiunilor. Am jucat in conditii foarte grele, terenul greu, dificil, alunecos, denivelat.

“Inainte de meci sansaele erau de 20 la suta pentru noi. N-au indraznit mai mult in prima repriza. E foarte greu cand joci un singur meci de calificare. Am jucat mult prea prudent si am fost mult prea atenti sa mentinem un rezultat pe o perioada prea lunga. A venit golul si a fost mai greu sa revenim.

“Urmeaza meciul cu Norvegia si este bine, ca se trece de la un meci la altul si uitam din amaraciunea unei infrangeri”, a spus Mircea Lucescu.Mircea Lucescu trage concluziile dupa meciul Islanda: “Oricum sansele noastre erau 20 la suta”