Echipa Nationala

Mircea Lucescu nu uita si nu iarta: "Am fost dat afara dupa o victorie cu 4-0"

Sursă foto: captura tv telekom sport

Pentru Mircea Lucescu intalnirea cu Romania de joi seara (20:15) este mai mult decat o partida amicala, este un meci de verificare si o partida intre prietenie. Lucescu n-a uitat episodul despartirii sale de echipa nationala a Romaniei dupa o victorie cu 4-0.

“E un meci amical, un meci de pregatire, un meci de prietenie. Mi-am dorit foarte mult sa intalnesc echipa Romaniei. Daca n-am putut sa o conduc de pe margine, macar sa o intalnesc pe terenul de joc”, a spus Lucescu intr-o conferinta de presa.

“Pentru mine este un meci de observare a unor jucatori noi, pentru echipa Romaniei un meci de consolidare. Am fost scos de la echipa Romaniei dupa ce castigasem cu 4-0 impotriva Austriei. Mi-am facut datoria in continuare si cred ca am reprezentat destul de bine fotbalul romanesc. N-am facut pe nimeni de ras si am cautat sa arat ca sunt roman”, a adaugat Lucescu la intrebarea “de ce n-a ajuns pe banca Romaniei”.

Miza intalnirii

“Nu e vorba de niciun duel cu Cosmin Contra. Am avut doua zile de antrenament. Eu mizez pe inteligenta lor. Vin din zece tari diferite, fiecare cu educatia lui, cu metodele lui de antrenament. Pentru Contra e important meciul, pentru mine e o sarbatoare. Avem nevoie sa ne confirmam niste judecati si niste ganduri. Nu e vorba de victorie, dar rezultatul depinde de foarte multe lucruri, nu neaparat de ce transmite antrenorul de pe margine”, a mai spus Lucescu.



Mircea Lucescu nu uita si nu iarta: "Am fost dat afara dupa o victorie cu 4-0"