Echipa Nationala

Mihai Stoichita ii linistete pe suporterii nationalei: "Stati linistiti, nu ramanem fara selectioner". Cand ar putea avea loc numirea

Prezent la partida de campionat dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit despre iminenta numire a unui nou selectioner la prima reprezentativa a Romaniei.

"Aveti rabdare, nu ramanem fara selectioner. Stati linistiti!", a spus Mihai Stoichita.

Acesta a avansat si o posibila data pentru instalarea noului selectioner.

"S-ar putea sa fie dupa tragerea la sorti, in orice caz, pana in data de 20 decembrie o sa avem selectioner. Propunerile au fost facute in cadrul comisiei tehnice. Astept toate raspunsuriile, da", a mai declarat Mihai Stoichita.

Primul pe lista FRF este Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, care va oferi raspunsul sau dupa ultimul meci al anului.

Daca Petrescu va refuza propunerea federatiei, Adrian Mutu este varianta de rezerva pentru instalarea la carma nationalei.

FRF a mai discutat pana acum, in ordine, cu Gheorghe Hagi si Razvan Lucescu. Ambii au refuzat din motive obiective.

Romania isi va afla pe 16 decembrie adversarele din viitoarea editie a Ligii Natiunilor.Mihai Stoichita ii linistete pe suporterii nationalei: "Stati linistiti, nu ramanem fara selectioner". Cand ar putea avea loc numirea