Echipa Nationala

Mesajul lui Iordanescu pentru Alibec: "Nu e suficient talentul"

Selectionerul Anghel Iordanescu a vorbit din nou despre convocarea atacantului Denis Alibec la echipa nationala pentru turneul final EURO 2016 si lasa in continuare deschisa o portita de incertitudine in ceea ce-l priveste pe jucatorul Astrei Giurgiu.

"Recunosc talentul lui Alibec, dar pentru mine nu este suficient doar talentul. Am constatat in mai multe meciuri ca nu a avut un volum de joc, o implicare asa cum mi-as dori. Spre exemplu, il selectionez pe Alibec din meciul cu Steaua, dar nu il selectionez pe Alibec din meciul cu Pandurii", a declarat Iordanescu in Libertatea.

Selectionerul Romaniei a mai spus ca in prezent lista jucatorilor selectionabili s-a redus considerabil si se apropie de forma finala de 23 pe care o va comunica la UEFA pe 31 mai.

"Lista s-a redus in acest moment de la 84 la 30 de jucatori. Lista finala o vom face in functie de randamentul din Italia, de evolutiile din cele doua jocuri (n.r. - amicalele cu Congo si Ucraina). Multi dintre jucatorii pe care presa ii vede in lotul pentru EURO se vor regasi pe lista mea, insa mai sunt cateva semne de intrebare", a adaugat Iordanescu.

Nationala Romaniei va participa incepend cu 18 mai la un stagiu de pregatire centralizat in Italia si va sustine doua meciuri amicale, cu Republica Democrata Congo si Ucraina.



Mesajul lui Iordanescu pentru Alibec: "Nu e suficient talentul"