Echipa Nationala

Mesaj dur pentru Daum: “Du-te acasa, gluma proasta!”

Christoph Daum este atacat din toate partile dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala dintr-o grupa considerata accesibila.

Ultimul inscris pe lista celor care il infiereaza pe Daum este Mihai Stoica, acesta lansand atacuri dure in spatiul public.

"Hoban marchează trei goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori... Vii sau îţi trimiţi amărâţii de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgheterul Bulgariei, Keşeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr. 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câştigi... Cum s-o zice "bun simţ" în germană? Du-te acasă, glumă proastă! Şi ia cu tine şi inteligenţii care te-au adus de nicăieri!", a scris Stoica pe Facebook.

"Zice că trebuie construită o nouă naţională. Fals! Nu e echipă de club, e selecţionată! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 de ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (şi nu numai) peste picior”, a adaugat Stoica ulterior.

Romania a pierdut in Muntenegru, scor 0-1, si a ratat orice sansa de a mai prinde locul de baraj pentru Cupa Mondiala.

Tricolorii au acumulat doar 9 puncte in opt meciuri si avem unul dintre cele mai slabe atacuri din preliminarii, cu doar opt goluri marcate.



Mesaj dur pentru Daum: “Du-te acasa, gluma proasta!”