Echipa Nationala

Meciul Romania - Spania se va disputa cu casa inchisa!

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri, cu trei saptamani inaintea partidei, ca la meciul Romania - Spania in preliminariile EURO 2020 au fost achizitionate toate biletele scoase la vanzare.

Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziționate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020, anunta FRF pe site-ul oficial.

Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, și va fi a cincea din actuala campanie de calificare.

Pe 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri. Aceștia pot afla diferite informații sau pot, în cazul unor erori, să preschimbe biletele pe care le dețin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 și 21:45.

Porțile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:45. Înaintea jocului, în incinta complexului Arenei Naționale, FRF împreună cu sponsorii și partenerii săi vor organiza o zonă dedicată suporterilor, cu numeroase activități interactive și premii speciale. Accesul în Arena Fanilor va fi permis numai pe baza biletului de intrare la meci.Meciul Romania - Spania se va disputa cu casa inchisa!