Echipa Nationala

Meciul Romania – Norvegia ar putea fi reprogramat. Ce spune Radoi

Nationala Norvegiei inca nu a ajuns la Bucuresti si partida de duminica seara contra Romaniei este sub semnul intrebarii.

Norvegienii ar fi trebuit sa ajunga in Romania sambata dupa-amiaza, dar autoritatile de la Oslo nu au permis delegatiei sa plece spre tara noastra din cauza temerilor legate de un focare de coronavirus.

Aceasta dupa ce unul dintre jucatori a fost depistat pozitiv cu noul virus gripal si izolat de restul grupului.

“Dacă astea ar fi punctele comune pentru ambele echipe naţionale, s-ar ajunge la o soluţie, n-am avea nimic împotrivă să se reprogrameze această partidă.

“Dar asta nu cred că depinde nici de România, nici de Norvegia în acest moment, cred că sunt şi instituţiile abilitate, dar în mod normal n-am avea nimic împotrivă.

“Cred că cel mai important e ca acest meci să se dispute pe teren”, a declarat selectionerul Mirel Radoi intr-o conferinta de presa.

Acesta mai crede ca Norvegia este capabila sa alinieze un 11 competitiv indiferent de problemele de lot existente la ora actuala.

“Norvegia, indiferent de problemele pe care le are în acest moment, poate alinia oricând un prim 11 foarte valoros.

“Sperăm ca în momentul în care întlânim Norvegia să nu facem aceleaşi greşeli ca la meciul cu Belarus, pentru că adversarul este mult mai valoros şi atunci te poate costa mult mai mult. Cred că e momentul revanşei”, a mai spus selectionerul nationalei Romaniei.

Meciul Romania – Norvegia ar trebui sa se dispute duminica seara de la ora 21:45.

Ramane de vazut care va fi hotararea UEFA in acest caz.



Meciul Romania – Norvegia ar putea fi reprogramat. Ce spune Radoi