Echipa Nationala

Marica il contrazice pe Iordanescu

Selectionerul Anghel Iordanescu a afirmat in prima sa conferinta oficiala in calitate de antrenor al primei reprezentative ca Romania porneste cu sansa a doua in fata Irlandei de Nord.

Remarca lui Iordanescu nu a fost pe placul atacantului Ciprian Marica, accidentat pentru meciul cu britanicii, acesta oferindu-i “Generalului” o replica destul de taioasa.

“Noua romanilor nu ne place sa fim favoriti si ne place sa plecam asa din pozitie de outsider, ca daca cumva Doamne fereste...domne' v-am spus de la bun inceput ca...”, a spus Marica la Digi Sport.

“Avem sansa ca jucam acasa, dar suntem constienti ca nu vom avea un meci usor. Irlanda de Nord este intr-o forma buna, dar si noi jucam bine. Jucand acasa in fata suporterilor cred ca avem prima sansa”, a completat Marica.

Internationalul roman a mai subliniat ca la nivelul acesta "mandria face de multe ori diferenta si ca romanii pornesc cu un handicap de multe ori".

"Cipri, cel mai mult la mine a contat increderea si te rog sa ai incredere in tine", a fost sfatul pe care Marica l-a primit la 18 ani de la Gica Popescu, fostul capitan al echipei nationale.



Marica il contrazice pe Iordanescu