Echipa Nationala

Marcatori in premiera la echipa nationala. Ce au declarat Tanase, Mihaila si Ianis Hagi dupa primele lor reusite in tricoul primei reprezentative

Sursă foto: https://twitter.com/ProfidiAndrea

Romania a debutat cu dreptul in campania de calificare la Cupa Mondiala din 2022, iar responsabili cu golurile din victoria cu Macedonia de Nord sunt trei jucatori care nu mai marcasera pana acum la nationala mare.

Florin Tanase (1-0, min.28)

”Nu trebuie sa mai trecem prin asa ceva, sa ne relaxam. S-a dovedit inca o data ca 2-0 e cel mai periculos scor. Nu ne asteptam sa revina cei din Macedonia de Nord.

”Noi am mai marcat goluri, dansul n-a mai avut Covid. Cred ca asta a fost surpriza mai mare. Nu stia nimeni nimic. A spus ce, credeati ca scapati de mine?!

”Vine Germania si sper sa scoatem punct sau puncte”, a declarat Florin Tanase la Protv.

Mihaila (2-0, min.50)

”Sunt bucuros ca am marcat la debut, dar sunt mai bucuros pentru cele trei puncte. Trebuie sa stergem cu buretele si sa ne gandim la meciul cu Germania.

”Am intrat cu atitudine, cu determinare. In fotbal nu prea este timp”, a spus si cel mai tanar jucator din lotul primei reprezentative.

Ianis Hagi (3-2, min.86)

”Nu am fost atenti in ultimele 15 minute ca echipa. Trebuie sa gestionam mai bine finalurile de meci.

”Sunt fericit ca am reusit sa marchez golul victoriei si ca am inceput cu dreptul. Rolul meu este sa fac diferenta pe teren.

”N-am adus calificarea. Mai sunt noua meciuri, asta e mentalitatea corecta.

”E o calificare in care credem foarte mult si suntem pozitivi ca putem sa reusim ceea ce ne dorim.

”Am vrut sa arat lumii ca intre mine si Mister n-a fost niciodata nimic. Istoria noastra e mult mai lunga, am reusit succese impreuna. Nu e nimic intre mine si el. E acelasi interes, de a aduce succes Romaniei.

”A fost o surpriza pentru toti, nu ne asteptam. A fost un impuls din spate, sa avem antrenorul pe margine chiar inainte de meci”, a spus Ianis Hagi despre aparitia surprinzatoare a lui Mirel Radoi dupa izolarea cauzata de Covid-19.



Marcatori in premiera la echipa nationala. Ce au declarat Tanase, Mihaila si Ianis Hagi dupa primele lor reusite in tricoul primei reprezentative