Echipa Nationala

Maltezii s-au antrenant pe ”Ilie Oana” si anunta o noua fata la meciul cu Romania

Sursă foto: https://www.facebook.com/mfa1900/

Nationala Maltei a sustinut, sambata seara, antrenamentul oficial pe arena ”Ilie Oana” din Ploiesti, acolo unde duminica de la ora 19:00 va avea loc partida cu Romania din etapa a 6-a a preliminariilor EURO 2020.

“Venim după un meci dificil cu Norvegia și ne așteaptă altul la fel de dificil, dar diferit. Vom avea o abordare modificată, pentru că adversarul de mâine are alt stil față de cel scandinav. Voi face și modificări în echipă, avem nevoie de prospețime”, a declarat selectionerul Ray Farrugia.

Despre meciul cu tricolorii a vorbit si fundasul Steve Borg, jucator a carui sotie este romanca!

“În meciul tur din iunie a fost 0-4, dar am avut o mare ocazie înainte de deschiderea scorului de către români. Am avut o a doua repriză bună, cu alte șanse de a înscrie. Mâine putem arăta adevărata față a echipei noastre”, a spus Borg.

Romania a invins Malta in meciul tur din iunie, cu 4-0, si are nevoie de cele trei puncte ca de aer pentru a ramane in cursa de calificare la EURO 2020.

Pentru selectionerul Cosmin Contra meciul cu Malta este una dintre cele patru finale care urmeaza in programul preliminariilor.



Maltezii s-au antrenant pe ”Ilie Oana” si anunta o noua fata la meciul cu Romania