Echipa Nationala

Mai multe victorii pentru suporteri la Fortuna!

Joi, 9 noiembrie 2017, de la ora 20:15, România joacă un meci amical împotriva naționalei Turciei, antrenată de Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, adversarul României

După ratarea calificării la Campionatul Mondial din 2018, România începe o nouă aventură înainte de preliminariile pentru EURO 2020, cu două meciuri amicale, cu Turcia și Olanda. Primul dintre ele este mai deosebit pentru suporteri, în special pentru că pe banca turcilor este nimeni altul decât Mircea Lucescu, considerat cel mai bun antrenor român din istorie. Pariază aici pe meciul Romania – Turcia.

Fortuna sărbătorește aceste meciuri speciale cu o ofertă de nerefuzat, indiferent dacă preferi pariurile online, în agenții sau nu ai cont la Fortuna. Află acum detalii!

Pachete surpriză pe Efortuna!

La Fortuna, suporterii sunt apreciați și au de fiecare dată oportunități noi pentru mai multe câștiguri. Astăzi este un nou exemplu!

Ce pachete găsești pe nationala.efortuna.ro?

Pachetul Chiricheș special pentru meciuri, Pachetul Stanciu care iti dublează-ți câștigurile pe biletele din agențiile Fortuna, Pachetul Andone special pentru depuneri depunere. Nici clienții noi nu sunt uitati!

Ziua și promoția la Fortuna! Bucură-te zilnic de promoții cu Fortuna!



Mai multe victorii pentru suporteri la Fortuna!