Echipa Nationala

Lucescu vorbeste deschis despre relatia cu Mutu

Dupa ce pentru mult timp s-a eschivat de fiecare data cand a fost intrebat despre situatia lui Adrian Mutu, Razvan Lucescu a hotarat sa renunte la astfel de practici si a vorbit deschis despre posibilitatea revenirii "Briliantului" la echipa nationala. Iata ce mesaj are Lucescu pentru Mutu.
Chiar daca nu a spus-o direct, din discursul lui Lucescu a reiesit foarte clar ca Mutu va reveni la nationala in momentul in care va incepe sa marcheze cum o facea inaintea scandalului sibutramina.

"Am fost suparat pe el si am avut dreptate. A fost îndepartat de pe terenul de fotbal, a avut aceeasi reactie si acum la Fiorentina. El a suferit enorm prin comportamentul si atitudinea lui. E totusi un jucator de valoare, care poate recupera foarte repede.  E inutil sa vorbim acum, abia a reintrat dupa o perioada lunga în care nu a jucat. Vom vedea ce va spune terenul"

Ce se va întâmpla mai departe, depinde numai de el. În momentul în care va fi o certitudine în formula de start a Fiorentinei si va înscrie goluri, cu siguranta va fi si la echipa nationala. Mutu este un jucator cu multe calitati, cu valoare, dar au fost sau sunt si alti jucatori cu valoare. În momentul când va veni si va ajuta nationala, cu siguranta va fi apreciat de noi, de selectioner. Dar daca va reveni si nu va ajuta echipa, atunci o sa ne punem din nou întrebari", a spus Lucescu la Dolce Sport.

Ultimul meci al lui Mutu la nationala este acel 0-5 din Serbia, la finalul caruia Mutu a plecat fara sa anunte staff-ul tehnic. De atunci, pentru Mutu a urmat o serie interminabila de scandaluri.

Onlinesport


Lucescu vorbeste deschis despre relatia cu Mutu