Liga Natiunilor

Steven Davies, decarul lui Rangers si capitanul Irlandei de Nord: “Ianis Hagi e un jucator periculos”

La cei 35 de ani ai sai, Steven Davis mai are nevoie de doua selectii pentru a-l egala pe detinatorul recordului de prezente in nationala Irlandei de Nord.

Prezent la Bucuresti pentru meciul cu Romania din Liga Natiunilor, Steven Davis a vorbit despre relatia pe care o are cu Ianis Hagi, coechipierul sau de la Glasgow Rangers.

“Daca va juca Ianis, va fi un jucator periculos pentru noi. Este un jucator care aduce foarte multa calitate in joc”, a spus Davies in conferinta de presa desfasurata, joi, la Arena Nationala.

Intrebat despre numarul 10 pe care il poarta la Rangers si care este vizat de Ianis Hagi, Davies a raspuns: “Va mai astepta putin. Inteleg legatura speciala pentru el cu acest numar. Vom vedea ce va fi”.

“Nu am facut niciun pariu cu Ianis pentru acest meci din Liga Natiunilor. Avem o relatie foarte buna. Am discutat despre aceasta partida, mai ales ca este o sansa uriasa pentru el. Am sa-i trimit un sms putin mai tarziu”, a mai declarat capitanul Irlandei de Nord.

Steven Davies are 117 prezente in nationala Irlandei de Nord. Lider la acest capitol este Pat Jennings, cu 119 prezente in nationala intre 1964 si 1986.



Steven Davies, decarul lui Rangers si capitanul Irlandei de Nord: “Ianis Hagi e un jucator periculos”