Liga Natiunilor

Nu doar la noi sunt probleme. Infrangere istorica pentru Turcia in Liga Natiunilor

Sursă foto: https://twitter.com/welt/

Fosta semifinalista a Cupei Mondiale, nationala Turciei a pierdut in Feroe intr-un meci de Liga Natiunilor fara miza in clasament.

Turcia isi asigurase deja primul loc intr-o grupa din care au mai facut parte Luxemburg si Lituania inaintea meciului pierdut in Feroe, scor 1-2.

Promovarea in Liga B nu-l scuteste pe selectionerul Stefan Kuntz de critici, Turcia nereusind sa castige vreunul din ultimele doua meciuri, cu Luxemburg (3-3) pe teren propriu si cu Feroe in deplasare.

Turcia a devenit doar a 16-a echipa pe care selectionata din Insulele Feroe o invinge in istorie!

“Ne-am facut de ras, chiar daca ne-am calificat in Liga B”, titreaza cei de la Hurriyet, unul dintre cele mai cunoscute cotidiane din Turcia.

Kuntz a preluat nationala Turciei in septembrie 2021 si mai are contract pana in vara anului 2024.

Obiectivul acestuia este de a califica nationala Turciei la Campionatul European gazduit de Germania, tara unde traieste o insemnata comunitate de turci.

“Am primit un pumn, ne doare, dare nu este un KO. Nu vreau sa gasesc scuze, dar mi-as dori mai mult timp sa pregatesc echipa.

“Este usor sa vorbim de schimbarea selectionerului, dar trebuie sa vedem cu realism situatia nationalei Turciei. Sa nu credem ca situatia se va schimba odata cu inlocuirea antrenorului”, s-a aparat Kuntz de avalansa de critici venite asupra sa.



Nu doar la noi sunt probleme. Infrangere istorica pentru Turcia in Liga Natiunilor