Liga Natiunilor

Ian Baraclough, selectionerul Irlandei de Nord: "Aveti jucatori periculosi"

Irlanda de Nord a venit la Bucuresti cu un selectioner promovat recent de la echipa de tineret, la fel cum s-a intamplat si in cazul Romaniei cu Mirel Radoi.

“Nu imi este teama, nu sunt ingrijorat. UEFA a permis ca aceste meciuri sa se dispute. Toata lumea incearca sa revina la un fel de normalitate peste tot pe planeta. Cu siguranta nu am fi jucat daca specialistii ar fi spus ca nu se poate juca. Nu avem de ce sa ne temem. Stim ca au fost foarte multe decese, s-au pierdut vieti, dar pe de alta parte toti incercam sa revenim la o oarecare normalitate", a spus selectionerul Irlandei de Nord in contextul pandemiei de coronavirus si al numarului mare de cazuri inregistrate de Romania in fiecare zi.

Cel mai periculos jucator din nationala Romaniei

“Aveti foarte multi jucatori periculosi. Sunt multi jucatori talentati in lotul Romaniei, pe multi ii cunosc de la nivelul U21 si sunt convins ca va iesi un joc bun.

“Romania are motive sa fie mandra pentru generatia urmatoare. Este una foarte talentata. Si noi avem cativa jucatori foarte buni care vin din urma, dar avem in acelasi timp si jucatori cu foarte multa experienta la nivel international. Jucatorii nostri tineri trebuie sa confirme.

“As fi surprins daca Mirel s-ar abate de la principiile sale. Nu vad de ce Romania ar arata altfel decat a fost in mandatul lui Mirel Radoi la tineret. Ma astept sa vad un joc in viteza pe benzi, cu jucatori tehnici la mijloc in zona mediana", a mai spus Ian Baraclough.



Ian Baraclough, selectionerul Irlandei de Nord: "Aveti jucatori periculosi"