Echipa Nationala

Laurentiu Reghecampf: “Nivelul echipei nationale nu este foarte mare”

Laurentiu Reghecampf, antrenor in Emirate la Al Wasl, considera ca sansa jucatorilor romani din actuala generatie este echipa nationala.

“Nivelul echipei nationale nu este unul foarte mare, sa fim onesti. Jucatorii sunt buni, aduc rezultate, iar antrenorul este acolo ca un pictor care pune anumite culori pe panza.

“Mutu a invatat foarte mult, este un antrenor tanar care isi doreste sa ajunga foarte sus. Daca are rabdarea pe care a avut-o in Emirate, sunt sigur ca va ajunge foarte sus.

“Echipa nationala este foarte importanta pentru fotbalul romanesc. Daca nu vor avea rezultate la echipa nationala, va fi foarte dificil pentru jucatori.

“Poti antrena 6-7 ani in Emirate sau tarile arabe dupa care poti veni in Europa sau poti merge in China ca Oli (n.r. - Olaroiu). Te intorci in Europa dar trebuie sa ai unde, sa poti face ceva. Imi doresc sa fac performanta, de aceea si echipele pe care le aleg sunt echipe care au sanse sa castige macar un trofeu”, a declarat Laurentiu Reghecampf intr-un interviu acordat postului Telekom Sport.

In mai multe randuri numele lui Laurentiu Reghecampf a fost vehiculat pentru postul de selectioner, dar niciodata mutarea nu s-a concretizat.

Reghecampf, 44 ani, o pregateste pe Al Wasl din 2018.

Acesta le-a mai pregatit in fotbalul arab pe Al Hilal (2014-2015) si Al Wahda (2017-2018).



Laurentiu Reghecampf: “Nivelul echipei nationale nu este foarte mare”