Echipa Nationala

La ce meci se uita Burleanu? "Nu mi-am dat seama ca Morutan a fost eliminat"

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Razvan Burleanu a sacrificat amicalul Romania - Suedia pentru a urmari pe viu meciul decisiv al nationalei sub 19 ani contra Ucrainei, meci care ne-ar fi adus calificarea la Campionatul European.

Tricolorii mici au pierdut dramatic cu doua goluri primite in patru minute, dupa ce Romania a avut 1-0 pe tabela in urma golului marcat de Olimpiu Morutan.

Acesta si-a scos tricoul imediat dupa gol intr-un gest nesabuit si a primit al doilea galben, fiind eliminat din joc. Un moment care a cantarit decisiv in economia meciului, Ucraina profitand de superioritatea numerica pentru a intoarce rezultatul si obtine calificarea la turneul final din vara acestui an.

Prezent in tribuna oficial a stadionului Ilie Oana din Ploiesti, Razvan Burleanu a oferit la final o declaratie suprinzatoare.

"Nici nu mi-am dat seama cand Morutan a luat rosu. Ne bucuram si am vazut ca nu mai e pe teren. A fost foarte surprinzator acest lucru", a spus Burleanu dupa meci.

"E dificil sa identifici un jucator care a gresit. E ratarea unei calificari, deci e un esec al nostru, al tuturor", a adaugat presedintele FRF.



La ce meci se uita Burleanu? "Nu mi-am dat seama ca Morutan a fost eliminat"