Echipa Nationala

Keseru, frustrat dupa ratarile cu Danemarca

Sursă foto: eusunt12.ro

Claudiu Keseru a ratat cele mai mari ocazii ale nationalei Romaniei in meciul cu Danemarca, sanse care in final au atarnat decisiv in economia rezultatului dezamagitor de 0-0.

“Am inceput bine meciul, cu un presing avansat, dar problema e ca nu am inscris. A fost o atitudine foarte buna a intregii ocazii. Ne-am creat ocazii, dar n-am bagat-o in poarta. N-am avut luciditatea de a inscrie. Cel mai frustrat sunt eu pentru ca am avut cele mai mari ocazii”, a spus Keseru la TVR.

“Trebuia sa o dau in poarta indiferent la ce se intampla pe teren. Am realizat bine aspectele premergatoare golului, presing si ocazii, dar nu am inscris. Dupa minutul 75 ei au avut avantajul prospetimii pe final. Situatia grupei fiind inca stransa trebuie sa credem in sansele noastre”, a adaugat atacantul nationalei.

Romania - Danemarca s-a incheiat 0-0 si echipa noastra are doar 6 puncte in clasament la jumatatea preliminariilor. 

Polonia s-a desprins pe primul loc, cu 13 puncte, dupa victoria din Muntenegru, echipa care imparte locul doi cu Danemarca, 7 puncte fiecare. Noi suntem la egalitate cu Armenia, echipa pe care am invins-o cu 5-0 in deplasare, in singura noastra victorie.



Keseru, frustrat dupa ratarile cu Danemarca