Echipa Nationala

Jucatorii pun presiune pe FRF sa-l mentina pe Radoi la nationala. Stoichita: "Vom avea o discutie"

Mai multi jucatori ai nationalei Romaniei au discutat cu Razvan Burleanu si Mihai Stoichita pentru a-i determina sa-l mentina pe Mirel Radoi in postul de selectioner al primei reprezentative.

"Ne-am intors de la Vaduz si jucatorii ne-au cerut mie si presedintelui sa stam de vorba cu dumnealor. Au venit 12 jucatori, am discutat si au declarat clar ca ei sunt foarte fericiti cu acest antrenor, din punctul de vedere al calitatii fotbalului pe care vor sa-l joace, al atmosferei, al comuniunii sufletesti si multe alte lucruri.

"Au cerut sa-l convingem sa continue, cu rugamintea de a avea o discutie cu Mirel, care va avea loc probabil la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul saptamanii viitoare.

"Este pentru prima oara cand vad o astfel de initiativa si am ramas foarte surprins. M-a surprins foarte mult adeziunea tuturor. Erau din toate straturile de varsta, experienta si importanta.

"S-au exprimat in numele tuturor jucatorilor. Am luat legatura cu Mirel. Incercam sa avem un dialog si sa hotaram ceva, daca e alba sau neagra. Trebuie sa discutam cu el si sa vedem ce isi doreste", a declarat Mihai Stoichita la Digisport.

Mirel Radoi isi incheie contractul cu FRF la finalul lunii noiembrie si dupa meciul cu Liechtenstein, ultimul pentru Romania in preliminariile Cupei Mondiale 2022, a anuntat ca pentru el a fost ultimul meci pe banca primei reprezentative.



Jucatorii pun presiune pe FRF sa-l mentina pe Radoi la nationala. Stoichita: "Vom avea o discutie"