Echipa Nationala

Jucatorii nationalei s-au plimbat prin Madrid. Budescu, campion la cumparaturi

Ajunsi in capitala Spaniei pentru meciul cu fosta campioana europeana si mondiala, tricolorii au profitat de dimineata zilei de duminica pentru o plimbare la pas.

Cum jucatorii nationalei Romaniei s-au trezit prea devreme, acestia au fost nevoiti sa astepte deschiderea unui centru comercial de tip mall pentru a pierde timpul.

Constantin Budescu s-a dovedit cel mai aprig la cumparaturi, acestia iesind din marele magazin incarcat cu trei sacose, anunta Telekom Sport.

Seara, de la ora 18:00, pentru tricolori urmeaza antrenamentul oficial pe Wanda Metropolitano, noul stadion al celor de la Atletico Madrid.

Meciul Spania - Romania e programat luni seara de la 21:45 si va trage cortina peste preliminariile EURO 2020, calificari pe care le-am ratat. Meciul va fi live text pe onlinesport.ro

Aleksei Kulbakov din Belarus va conduce meciul la centru, ajutat la cele doua linii de Dmitri Zhuk și Oleg Maslyanko, al patrulea oficial fiind Denis Scherbakov.

Acest Kulbakov a mai arbitrat meciul Rusia - Romania din noiembrie 2016, cand a inventat un 11 metri pentru rusi in finalul partidei de la Groznyi. A mai fluierat si Romania - Grecia incheiat 0-0 in 7 septembrie 2015 pe Arena Nationala.



Jucatorii nationalei s-au plimbat prin Madrid. Budescu, campion la cumparaturi