Echipa Nationala

Jos palaria pentru Hagi, dar sa nu i se urce la cap!

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Anghel Iordanescu l-a laudat pe Gheorghe Hagi, omul alaturi de care in 1994 scria istorie la Cupa Mondiala din Statele Unite, pentru proiectul Academiei si cresterea tinerilor jucatori care acum se afla in lumina reflectoarelor la Campionatul European sub 21 ani din Italia.

"Jos palaria pentru ceea ce a facut Hagi. Aceasta Academie a lui este singurul proiect fotbalistic adevarat petrecut in ultimii mai bine de 20 de ani. Pentru faptul ca a promovat si a crescut acesti jucatori. I-a vazut, i-a dezvoltat si i-a format dupa filozofia lui. Dar sa nu mai vorbim asa mult despre Hagi ca i se urca la cap si astuia. Am vazut in ultima vreme ca numai el vorbeste la televizor, dar are tot dreptul", a spus Anghel Iordanescu la Digi Sport.

Fostul selectioner a vorbit si despre meritul lui Gigi Becali in dezvoltarea tinerilor jucatori romani ajunsi la FCSB.

"Gigi Becali asa cum este el, lasand la o parte antrenorul si impresarul Gigi Becali, a luat acesti jucatori. A tinut in viata fotbalul romanesc, l-a tinut in viata si pe Hagi, ii spoieste putin si ii vinde. El pana la urma este un om de afaceri, a luat banii si i-a introdus in fotbalul romanesc", a mai spus Anghel Iordanescu.

 



Jos palaria pentru Hagi, dar sa nu i se urce la cap!