Echipa Nationala

Jandarmii si BGS i-au batut ca la fasole pe fanii romani

Fortele de ordine s-au dezlantuit printre suporterii romani aflati in tribunele Stadionului National, sambata seara, la meciul Romania - Ungaria din preliminariile EURO 2016. In cei maghiari nu a dat nimeni, pentru ca s-au purtat bine, conform celor care au pazit arena.

Jandarmii si cei de la BGS au intrat peste tribuna in care se afla celebra Peluza Nord. Fanii romani aprinsesera torte si petarde.

Cei de la BGS au scos sprayurile lacrimogene si au dat pumni serosi.

Nici maghiarii nu au fost usa de biserica, insa fortele de ordine au preferat sa arate respect fata de tara vecina si prietena si sa ii rupa pe romani, cu care probabil aveau rafuieli mai vechi, plus ca se puteau duela si verbal.

[news-109988]

Jandarmii, aflati in fata, au lovit cu betele in timp ce se fereau de scaune si purtau discutii aprinse. Cativa suporteri au fost scosi cu sange pe fata si pe maini. "Asta e Romania?", a spus unul dintre fani in timp ce era dus la duba, plin de sange pe maini, pentru a se purta cu el mai multe "discutii".

Suporterii romani au fugit pana la urma, s-au refugiat in partea de sus a sectorului, dupa ce au vazut ca cei de la BGS si jandarmii nu glumeau si ii rupeau in bataie fara discutii ca "de ce?".

Nici "cine?" nu i-a interesat pe cei de la BGS, care au pus la punct cu pumni seriosi si huligani deghizati in batrani, femei si copii.

[news-109984]



Jandarmii si BGS i-au batut ca la fasole pe fanii romani