Echipa Nationala

Ipoteza: Dan Petrescu in paralel la nationala si CFR Cluj

Aflat in pole position pentru preluarea nationalei Romaniei, Dan Petrescu ar putea fi impiedicat sa ajunga la carma primei reprezentative chiar de contractul pe care il are in prezent la echipa din Gruia.

Cu toate aceastea, presedintele clubului din Cluj anunta si existenta unei variante de mijloc, cu Dan Petrescu in paralel la CFR si la nationala Romaniei.

“Noi nu vrem sa plece Dan Petrescu si nu il lasam sa plece. El trebuie sa spuna clar daca vrea sa antreneze nationala sau si nationala, pentru ca e o varianta sa lucreze in paralel”, a spus Iuliu Muresan la Digi Sport.

Muresan mai spune ca din informatiile pe care le are Petrescu ar fi discutat deja cu FRF.

“Nu e nicio problema sa discute, daca te invita federatia. Sunt de acord sa discute. Poate intalnirea a si avut loc, nu stiu sa va spun. Am informatii, dar nu pot sa le fac publice. Tin foarte mult la stabilitatea clublui si a echipei, si discutiile astea nu stiu daca fac foarte bine jucatorilor si fanilor”, a mai spus Muresan.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 18 18 40
2 FCSB 18 24 38
3 Craiova 18 11 36
4 Botosani 18 9 32
5 Viitorul 18 11 30
6 Astra 18 7 28
Ipoteza: Dan Petrescu in paralel la nationala si CFR Cluj