Echipa Nationala

Intalnirea cu FRF nu i-a facut bine lui Dan Petrescu: “Nu trebuia sa aiba loc”

Antrenorul echipei CFR Cluj a declarat la finalul meciului de campionat cu Chindia Targoviste ca intalnirea pe care a avut-o cu oficialii FRF pe subiectului preluarii postului vacant de selectioner al nationalei Romaniei a afectat vestiarul din Gruia.

“In momentul asta nu vreau sa mai zic ceva, ca se va interpreta tot ce spun. Eu mai am patru meciuri aici foarte importante si poate mai am inca trei ani.

“Intalnirea asta nu mi-a facut mie bine. Nu trebuia sa se intample, dar daca cei de la FRF au vrut sa ma vada si patronul a acceptat, nu puteam sa refuz.

“M-a intrebat un jucator daca ma duc. Restul le-am spus inainte de meci sa se concentreze la meci, sanu citeasca prea mult ziarele”, a declarat Dan Petrescu in conferinta de presa care a urmat meciului cu Chindia Targoviste.

CFR Cluj s-a impus, cu 1-0, prin golul marcat de Billel Omrani, in minutul 21.

Echipa din Gruia are un avans de 11 puncte fata de FCSB, echipa care va primi vizita celor de la UTA Arad, duminica, in aceasta runda din Liga 1.Intalnirea cu FRF nu i-a facut bine lui Dan Petrescu: “Nu trebuia sa aiba loc”