Echipa Nationala

Inca un refuz pentru FRF. Cine e ultimul antrenor care a refuzat nationala

Dupa ce a discutat cu Gheorghe Hagi despre posibilitatea preluarii postului vacant de selectioner al primei reprezentative, oficialii FRF si-au indreptat atentia asupra unui alt antrenor aflat intr-o situatie contractuala cat se poate de inabordabila.

Razvan Burleanu si Mihai Stoichita l-au dorit selectioner pe Razvan Lucescu, antrenor aflat in acest moment sub contract cu echipa elena PAOK Salonic.

Cei doi s-au deplasat la Salonic pentru a discuta direct cu Lucescu, insa raspunsul acestuia n-a lasat loc de nicio interpretare.

Se afla sub contract cu PAOK pana in 2024 si are o clauza de reziliere pe care FRF nu si-o permite nici acum si probabil niciodata: sapte milioane de euro!

Intalnirea este confirmata de presa din Grecia, care precizeaza ca aceasta a avut loc intr-un restaurant din centrul orasului Salonic.

Acum in varsta de 52 de ani, Razvan Lucescu a mai pregatit nationala Romaniei in perioada 2009-2011.

Lucescu a plecat atunci de la nationala dupa o victorie cu 3-0 in fata Bosniei-Hertegovina, echipa care trei ani mai tarziu participa la Cupa Mondiala din Brazilia.Inca un refuz pentru FRF. Cine e ultimul antrenor care a refuzat nationala