Echipa Nationala

Ianis Hagi, omul decisiv pentru Romania la Oslo: “A adus acea nebunie in joc”

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi/

Cosmin Contra a trimis in teren la Oslo cel mai ofensiv prim “11” de cand este la echipa nationala, dar Romania a macinat in gol vreme de 60 de minute.

Abia la 0-2 selectionerul Romaniei s-a trezit la realitate si a renuntat la Grozav, un jucator de care ii place foarte mult asa cum avea sa declare dupa meci, pentru a-l trimite in lupta pe Ianis Hagi, viitorul nationalei Romaniei.

Un Ianis Hagi care a adus un suflu nou si o viteza in plus pentru nationala Romaniei. Marcator al unei duble si practic omul care a salvat remiza in Norvegia, Claudiu Keseru a simtit si exprimat cel mai bine din teren cum a influentat Ianis Hagi jocul intregii echipe.

“A adus acel spirit tanar, acea lipsa de griji, acel lucru in plus la care nu se asteapta nimeni. A adus acea nebunie in joc si s-a vazut”, a spus Keseru la Pro tv.

Evolutie de care s-a convins si Contra, care a anuntat ca Ianis Hagi va fi suta la suta titular in Malta, luni seara de la 21:45.Ianis Hagi, omul decisiv pentru Romania la Oslo: “A adus acea nebunie in joc”