Echipa Nationala

Ianis Hagi: “Mai avem destule meciuri aici”

Sursă foto: facebook.com/under21

Ianis Hagi a marcat golul de 2-1 pentru Romania in meciul cu Anglia de la Campionatul European si la final a vorbit cu incredere despre un parcurs cat mai lung la turneul final.

“Gandul nostru a fost sa castigam meciul. Un egal ii scotea pe ei din calcule, dar ne facea viata grea cu Franta. Cand vezi pe teren ca poti castiga meciul, mergi pana la capat sa marchezi acel gol al victoriei”, a spus Ianis Hagi la TVR.

“Au trecut doar doua meciuri, mai avem destule aici. Il stiu pe Coman de la 11 ani si stiu ce talent are. A avut un sezon incredibil si la FCSB. Merita sa ajunga cat mai sus. Este un copil talentat care trage pana la capat. Un jucator care poate sa faca diferenta oricand”, a mai spus Ianis Hagi, decarul nationalei Romaniei.

Romania a marcat opt goluri in primele doua meciuri la Campionatul European de tineret, cate doua in dreptul lui George Puscas, Ianis Hagi, Florinel Coman. Au mai marcat Tudor Baluta si Adrian Petre.

Romania e cu un pas in semifinalele Campionatului European, ceea ce ar insemna si calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.



Ianis Hagi: “Mai avem destule meciuri aici”