Echipa Nationala

Ianis Hagi, dezamagit si increzator in acelasi timp dupa remiza cu Islanda: “In viitor o sa traim momente mult mai frumoase”

Mijlocasul Ianis Hagi a ratat cea mai mare ocazie a Romaniei in remiza alba cu Islanda de joi seara, in penultima etapa a preliminariilor pentru Cupa Mondiala.

“S-a ratat mult. Cand vorbim de fotbal trebuie sa fim concreti. N-am marcat. Am lovit bara, s-a dus pe interior, dar nu destul.

“Cu siguranta pe viitor o sa traim momente mult mai frumoase. Da, este pe un trend ascendent nationala. Am 23 de ani, ceilalti au 22, 21, Enes are 15. Avem o generatie talentata, am demonstrat-o la varsta noastra cu varf si indesata si nu trebuie sa uitati asta”, a declarat Ianis Hagi la Protv.

Romania a coborat pe locul trei la un punct in spatele Macedoniei de Nord, echipa care in ultima etapa va primi vizita Islandei, o echipa care nu mai are matematic nicio sansa la locul doi.Ianis Hagi, dezamagit si increzator in acelasi timp dupa remiza cu Islanda: “In viitor o sa traim momente mult mai frumoase”