Echipa Nationala

Ianis Hagi: “Avem noroc ca inca ne putem califica”

Mijlocasul Ianis Hagi a intrat din mintuul 46 in meciul cu Suedia si nu a reusit sa intoarca soarta unui meci pecetluit inca de la pauza.

“Suntem dezamagiti, normal, dar asa a fost sa fie istoria in seara aceasta. Avem noroc ca inca ne putem califica prin Nations League. Este o sansa acolo si trebuie sa profitam, chiar daca vor fi meciuri grele. Ni s-a mai dat o sansa si trebuie sa profitam de ea. Simt ca ne-a lipsit ceva ce…nu stiu. Avem calitatea de a face diferenta, dar din pacate in aceasta seara n-am putut.

“N-am reusit sa obtinem rezultatul dorit. Este putin enervant ca ei se bucura acum. Mergem sa scoatem un rezultat pozitiv in Spania si apoi sa ne gandim la luna martie”, a spus Ianis Hagi la Pro tv.

Nicolae Stanciu

“Suntem tristi. In teren ne-am simtit neputinciosi. Nu stiu daca am avut vreo faza clara de gol. Ei au castigat meciul foarte usor. Nu am nicio explicatie. Este bine ca mai avem Liga Natiunilor si vedem ce putem scoate de acolo”.

Suedia s-a calificat la EURO 2020 dupa 2-0 pe Arena Nationala, rezultat stabilit inca din prima repriza.

Pentru Romania ramane doar sansa calificarii la turneul final prin barajele organizate de UEFA pe filiera Nations League in martie 2020.



Ianis Hagi: “Avem noroc ca inca ne putem califica”