Echipa Nationala

Gigi Becali l-a reevaluat pe Coman. Povesteste cum a trait meciul cu Anglia: “Eram cu nevasta-mea, tipa si ea, si eu”

Asa cum era de asteptat Gigi Becali a reactionat dupa meciul fabulos reusit de Florinel Coman, jucatorul lui FCSB, in meciul cu Anglia de la Campionatul European de tineret.

Toata lumea astepta sa vada la cat a crescut cota lui Coman dupa doua goluri si un penalty obtinut, din moment ce insusi Becali l-a numit pe acesta ”Mbappe al Romaniei” in momentul transferului de la Viitorul.

“Cota lui Coman...acum nu are. Nu mai are. Este inestimabil (n.a. - rade). Cine sa-l mai scoata acum pe Coman din echipa. A pus 4-5 kg pe el, s-a ingrosat la trup. E altceva.

“Cele mai mari emotii le-am avut la penalty, ca stateam cu crucea la gura. Mi-am tras respiratia si l-am tinut pe Hristos in piept pana a fluierat arbitrul. Era sa ma inec, apoi nebunie. Eram cu nevasta-mea si tipa si ea. Ii spuneam hai ca face Coman ceva”, a povestit Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul echipei FCSB a trimis si cateva sageti in directia finului sau Mirel Radoi, stiuta fiind relatia incordata dintre ei dupa episodul numirii actualului selectioner la echipa ros-albastra.

“L-am lasat pe Radoi pentru echipa nationala. E antrenor, dar Dumnezeu i-a aratat astazi sa nu se mai joace cu baiatul asta care l-a calificat. Mirele, chiar daca ai tu cu nasul ceva, fii drept. Acum cred ca o sa fie drept”, a incheiat Gigi Becali.



Gigi Becali l-a reevaluat pe Coman. Povesteste cum a trait meciul cu Anglia: “Eram cu nevasta-mea, tipa si ea, si eu”