Echipa Nationala

Gigi Becali face pe moralistul in cazul Cosmin Contra. Să ne amintim de episodul ”pe partea economica” din 2005?

Patronul echipei FCSB s-a aratat oripilat de gestul lui Cosmin Contra de a-l injura pe atacantul George Puscas dupa ratarea loviturii de la 11 metri cu Norvegia.

”Nu ai cum sa injuri asa. Eu n-am nimic cu Contra, dar m-a lasat fara cuvinte. Este inadmisibil, nu ai voie sa injuri asa. Este inacceptabil”, s-a lamentat Gigi Becali la Digi Sport.

Sigur ca gestul lui Cosmin Contra este unul incalificabil, cu toate scuzele cerute de acesta in conferinta de presa, dar pe de alta parte nu credem ca Gigi Becali e cel mai in masura sa-si arate vehementa pe un asemenea subiect.

Nu vrem sa ne amintim cuvintele neortodoxe pe care Becali insusi le-a folosit intr-un dialog telefonic cu un reporter. E drept ca se intampla in 2005 si poate multi au uitat.

Redam cateva pasaje pentru a intelege mai bine cine pe cine critica, nefiind nici pe departe avocatii lui Cosmin Contra in aceasta speta.

Discursul suburban al lui Gigi Becali in 2005 intr-o discutie cu un reporter al Antenei 1:

”Legat de prima parte, imi sugi p... tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi. Asa sa scrii, da!? Asa sa spui, minca-mi-ati p.... Baga-mi-as p... in toata Antena voastra. Da? Inregistreaza. Baga-ti-ai p... in ma-ta si baga-mi-as p... in toata familia lui Dan Voiculescu si a ta si la toata Antena 1. Baga-mi-as p... sa-mi bag in toata familia voastra de zdrente. F...-va neamu-n gura sa va f... Imi sugeti p... voi toti, in frunte cu Dan Voiculescu, da?”

...Fara comentarii!



Gigi Becali face pe moralistul in cazul Cosmin Contra. Să ne amintim de episodul ”pe partea economica” din 2005?