Echipa Nationala

Gianni De Biasi nu exclude varianta preluarii nationalei Romaniei

Aflat inca sub contract cu Federatia din Albania, italianul Gianni De Biasi ar putea pregati nationala Romaniei incepand din aceasta vara.

Presa italiana a lansat ipoteza numirii lui De Biasi la carma nationalei Romaniei, iar tehnicianul spune ca deocamdata nu a fost contactat de nimeni de la FRF.

"Nu este nimic adevarat pentru moment, dar in viitor este posibil orice. Mai am contract cu Albania pana la finalul acestui an, dar o clauza imi permite sa plec daca primesc o oferta mai buna", a spus De Biasi la Digi Sport.

Intrebat daca ar fi interesat sa preia nationala Romaniei, De Biasi a spus: "De ce nu?! Intotdeauna sunt interesat de noi provocari".

De asemenea, De Biasi a spus ca a fost contactat in trecut de alte federatii si ca dupa EURO 2016 o singura federatie l-a ofertat, fara insa a dori sa o numeasca.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat intr-o conferinta de presa ca va numi urmatorul selectioner pana la finalul Campionatului European si ca negociaza chiar si cu antrenori care au fost la turneul final din Franta.



Gianni De Biasi nu exclude varianta preluarii nationalei Romaniei