Echipa Nationala

Gheorghe Hagi la cutite cu Razvan Lucescu: "A gresit grav"

Sursă foto: viitorulfc.ro

Calificarea nationalei de tineret a Romaniei in semifinalele Campionatului European genereaza si tensiuni, nu doar bucurie si satisfactia de a fi contemporani cu o asemenea performanta.

Gheorghe Hagi, cel care este considerat fara exagerare parintele spiritual al acestei generatii de fier, asa cum a denumit-o George Puscas, a intrat intr-o disputa de idei cu Razvan Lucescu.

"Unii inghit in sec. Baietii astia au ajuns atat de departe, au valoare, bravo lor. Sunt o generatie, apropo de ce a zis Razvan (n.a. - Lucescu) ca nu e o generatie. Nu e adevarat! Poate nu stie el ce inseamna o generatie si a gresit flagrant fata de acesti copii", a spus Hagi la Telekom Sport.

"Probabil nu-i convinge. Acesti copii inseamna o generatie. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A zis ca nu este o generatie, ceea ce e grav. A facut o greseala mare, grava sa nu recunosti o generatie. El nu este obisnuit cu o generatie, e obisnuit cu pistolarii si ce mai e pe acolo pe la ei. Taica-su stie foarte bine cum se construieste o generatie, el nu stie. Critica fotbalul romanesc. Sa vina sa munceasca sa ajute fotbalul romanesc", a mai spus Hagi.

Nici Cosmin Contra, selectionerul primei reprezentative, n-a scapat de tirul lui Hagi.

"Aceasta echipa a inchis gura celor care au zis ca Liga 1 n-are valoare. Acum inghit in sec. Cei care au spus asta sa stea acasa. Selectionerul Romaniei a gresit si el cand a spus ca Liga 1 nu are valoare", a mai declarat Hagi.



Gheorghe Hagi la cutite cu Razvan Lucescu: "A gresit grav"