Echipa Nationala

Gheorghe Hagi intervine in disputa dintre Ianis si Keseru

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Jucatorii Ianis Hagi si Claudiu Keseru au avut o disputa pentru balon in timpul meciului din Malta la o faza fixa obtinuta de tricolori in marginea careului advers.

Ianis Hagi ar fi vrut sa execute el, insa Keseru si-a impus punctul de vedere avand pana la urma ultimul cuvant.

Golgeterul Romaniei a sutat pe poarta, fara insa a modifica tabela.

Gestul lui Keseru de a-i interzice practic lui Ianis dreptul de a executa acea faza fixa nu i-a picat deloc bine lui Gheorghe Hagi, tatal tanarului international.

“Trebuia sa bata Ianis, bineinteles, pentru ca el bate lovituri libere, pentru ca decarul bate lovituri libere, de aceea I se spune decar. A demonstrat lucrul asta si trebuia sa bata pentru  ca era sansa lui sa marcheze un gol. Mai ales ca era si un baiat tanar care era la nationala si avea pofta de gol”, a spus Gheorghe Hagi la Digi Sport.

“Si eu i-am lasat pe ceilalti cand erau mai tineri. Cateodeata i-am mai lasat. Eu daca eram, luam mingea si dadeam lovitura libera fara sa-l mai intreb pe cel mai in varsta”, a mai spus antrenorul si patronul de la Viitorul.

In cele din urma Romania a invins Malta, cu 4-0, si a acumulat 7 puncte in Grupa F de calificare la EURO 2020.

Ianis Hagi va juca in aceasta luna la Campionatul European de tineret sub 21 ani din Italia si San Marino, unde echipa Romaniei participa dupa doua decenii.

Tricolorii mici vor intalni Croatia, Anglia si Franta.



Gheorghe Hagi intervine in disputa dintre Ianis si Keseru