Echipa Nationala

Gheorghe Hagi: “Aceasta generatie ne-a depasit pe noi. Noi n-am jucat o semifinala”

Nationala de tineret a Romaniei a scris istorie la Campionatul European din Italia, unde am participat pentru doar a doua oara in istorie si am ajuns in faza semifinalelor, performanta subliniata si de fostul mare international Gheorghe Hagi.

“Ei au fost mult mai proaspeti ca noi in repriza a doua si au venit peste noi. Pacat, dar felicitari din toata inima. Ne-au scos in strada, ne dau sperante in continuare si au tot viitorul in fata. Puteam mai mult in repriza a doua, dar asta e. Trebuie sa le dam curaj ca sunt baieti tineri pentru a face performanta la nivelul cel mai mare.

“Invata din lucrul acesta, vad ce inseamna inalta performanta. Am fost aproape de finala, ne-am batut cu Germania de la egal la egal. Noi venim din spate si sper sa-i batem la echipa mare. Aceasta generatie ne-a depasit pe noi. Noi n-am jucat niciodata o semifinala”, a declarat marele Gheorghe Hagi la finalul meciului pierdut de tricolori cu Germania, scor 2-4.

Romania a revenit de la 0-1 si a condus cu 2-1 la pauza, pentru a ceda in partea secunda in urma a trei goluri din faze fixe.



Gheorghe Hagi: “Aceasta generatie ne-a depasit pe noi. Noi n-am jucat o semifinala”