Echipa Nationala

George Puscas suna adunarea: ”Vom face tot ce depinde de noi sa ajungem la EURO”

Sursă foto: https://twitter.com/hai_romania

Atacantul George Puscas nu si-a ascuns dezamagirea dupa infrangerea cu Suedia si spune ca tricolorii vor face tot ce depinde de ei pentru a obtine in extremis calificarea la turneul final.

”Ne pare rău că nu i-am putut face fericiți, dar vom încerca să ne calificăm la EURO din Liga Națiunilor. Echipa națională este a tuturor românilor și ea trebuie susținută în orice moment și în orice perioadă!”, a spus Puscas intr-un interviu pentru FRF.ro

” Nu trebuie să ne gândim la numele adversarului, oricare va fi acesta va trebui să facem tot ce ține de noi pentru a fi la EURO! Chiar dacă e un meci fără miză pentru calificare, îl vom trata cu maximă seriozitate și cu gândul la victorie, indiferent de numele adversarului. Orice meci pentru echipa națională este important și are încărcătura lui”, a mai declarat Puscas.

Romania isi va afla adversarul din barajul programat pe ruta Ligii Natiunilor, vineri, de la ora 13:00, cand va avea loc tragerea la sorti.George Puscas suna adunarea: ”Vom face tot ce depinde de noi sa ajungem la EURO”