Echipa Nationala

Gazonul, eterna problema la Arena Nationala. Decizie de ultima ora luata de UEFA inaintea meciului Romania - Irlanda de Nord

Selectionerul Mirel Radoi s-a plans de starea proasta a gazonului de la Arena Nationala inaintea meciului cu Irlanda de Nord din Liga Natiunilor.

"Din pacate gazonul nu se prezinta intr-o stare foarte buna, dar trebuie sa ne descurcam cu ce avem”, a declarat Mirel Radoi.

Cum in Bucuresti vremea s-a schimbat radical si Capitala se afla sub un cod galben de precipitatii, organizatorii au decis vineri dimineata sa traga acoperisul Arenei Nationale.

Aceasta dupa ce toata noaptea a plouat fara oprire in Bucuresti, adunandu-se o cantitate apreciabila de precipitatii.

"Având în vedere condițiile meteo și din dorința de a proteja suprafața de joc pentru partida de la 21:45, delegatul UEFA al meciului cu Irlanda de Nord a decis ca acoperișul Arenei Naționale să fie tras imediat. Și va rămâne așa inclusiv pe durata celor 90 de minute de joc", anunta FRF pe site-ul oficial.

Meciul Romania - Irlanda de Nord, a saptea confruntare intre cele doua echipe, va fi live text pe onlinesport.ro, vineri seara, de la 21:45.



Gazonul, eterna problema la Arena Nationala. Decizie de ultima ora luata de UEFA inaintea meciului Romania - Irlanda de Nord