Echipa Nationala

FRF i-a oferit postul de selectioner lui Gheorghe Hagi

Fostul mare international a fost ofertat de Razvan Burleanu pentru preluarea bancii tehnice a nationalei Romaniei, insa situatia contractuala existenta la Farul Constanta este pe care Gheorghe Hagi o considera incompatibila cu postul de selectioner.

“Ne-am intalnit, am avut o discutie in care de la bun inceput lucrurile erau clare. Am spus ca, daca sunt actionar majoritar, nu pot sa fiu in alta parte pentru ca ies speculatii.

“Nici n-am vrut sa incercam, pentru ca nu vreau sa creez confuzie unde ma duc. Vreau sa lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, obiective clare si proiect ambitios”, a declarat Gheorghe Hagi la Digisport.

Cu alte cuvinte, pentru moment si in viitorul apropiat sansele ca Hagi sa ajunga selectioner sunt aproape zero.

“Eu imi vad de drumul meu, imi continui proiectul, incerc sa fac lucrurile cum le gandesc, sunt actionat si manager. Am o singura strategie, aceea de a incerca sa fiu cel mai bun”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Echipa nationala a ramas fara selectioner dupa finalul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2022.

Mirel Radoi a anuntat ca pentru el meciul din Liechtenstein a fost ultimul pe banca primei reprezentative.

Ulterior, directorul tehnic Mihai Stoichita a anuntat ca la initiativa mai multor jucatori federatia va incerca sa aiba o discutie cu Radoi pentru a-l convinge sa renunte la ideea plecarii de la nationala.FRF i-a oferit postul de selectioner lui Gheorghe Hagi