Echipa Nationala

FRF, declaratie de dragoste pentru Mirel Radoi: “Contractul poate fi prelungit”

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, a reactionat dupa anuntul lui Mirel Radoi cu privire la plecarea de la echipa nationala dupa preliminariile pentru Cupa Mondiala 2022.

Mirel Radoi este selectionerul Romaniei pana la finalul preliminariilor, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor parti.

“Federatia Romana de Fotbal a avut incredere pe tot parcursul acestui mandat ca putem impreuna cu Mirel Radoi sa reconstruim echipa nationala.

“In continuare avem incredere ca echipa nationala se poate califica la turneul final si ne dorim ca Mirel Radoi sa fie alaturi de echipa nationala si la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu doua victorii in luna noiembrie”, a declarat Mihai Stoichita, anunta FRF.ro

La finalul meciului cu Armenia, Mirel Radoi a surprins pe toata lumea cand a anuntat la conferinta de presa ca meciurile cu Islanda si Liechtenstein vor fi ultimele sustinute pe banca primei reprezentative a Romaniei.

In varsta de 40 de ani, Radoi a preluat prima reprezentativa a Romaniei in 26 noiembrie 2019.

Pana acum Radoi a condus nationala de pe margine in 18 meciuri. A debutat pe 4 septembrie 2020 la un 1-1 cu Irlanda de Nord pe Arena Nationala, in Liga Natiunilor.

Bilantul lui Radoi in calitate de selectioner este de 7 victorii, 3 remize si 8 infrangeri, 26-25 golaveraj.



FRF, declaratie de dragoste pentru Mirel Radoi: “Contractul poate fi prelungit”