Echipa Nationala

FRF anunta punerea in vanzare a biletelor pentru Romania - Danemarca

Cu mai putin de o luna pana la meciul cu Danemarca, primul pe care nationala Romaniei il va sustine in 2017, Federatia Romana de Fotbal a anuntat punerea in vanzare a biletelor si preturile acestora. 

Biletele pentru meciul România-Danemarca vor fi disponibile online, începând cu 1 martie, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea vor putea fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Prețul unui bilet variază între 35 lei (peluză) și 100 lei (tribună), anunta FRF pe site-ul oficial.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 și 26 martie.

Zona dedicată familiei se va regăsi și la meciul cu Danemarca. În sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil.

Romania ocupa locul patru in grupa de calificare la Cupa Mondiala din Rusia 2018 si in afara meciului cu Danemarca mai are de jucat pe teren propriu in toamna cu Armenia si Kazahstan.

Tricolorii sunt la cinci puncte de liderul Polonia, dar inca au sanse reale pentru locul doi de baraj ocupat in prezent de Muntenegru, cu 7 puncte. Romania are cinci puncte dupa patru meciuri.



FRF anunta punerea in vanzare a biletelor pentru Romania - Danemarca