Echipa Nationala

FOTO Inainte si Dupa la conferinta de presa de la Romania - Polonia

Doua fotografii surprinse de onlinesport.ro la conferintele pre si post meci de la Romania - Polonia sunt totul despre aceasta intalnire. 

Inainte


La conferinta de presa de dinainte de meci, tablitele rosii UEFA obligatorii cu stema calificarilor CM 2018 erau plasate pe masa chiar in fata Daum si oficialilor FRF. Cei de la masa nu se vedeau bine, asa ca s-a hotarat mutarea cartoanelor undeva sub nivelul ochilor. S-a ales solutia lipirii cu scoci de masa, asa cum se vede mai sus.

Dupa


Dupa meci, aceeasi problema. Placutele UEFA sunt din nou pe masa. Cei de la masa, evident, nu se vad bine. Daum pare mai confortabil  ascuns acolo in spate si nimeni nu mai cere ca selectionerul sa fie vazut complet vizibil, sa i se soarba fiecare cuvant nemtesc, spus rar si tare. O frunte care vorbeste este suficienta. Plasarea placutelor UEFA legate de calificarea la CM 2018 sunt acum un bun paravan, chiar daca ele aproape nu mai sunt valabile.

Daca lucrurile inainte se puteau lipi cu scuipat, iar apoi a fost bun si scoci, acum aceste remedii sunt insuficiente. Sandramaua trebuie luata la ciocan si cuie. 

[news-121856]



FOTO Inainte si Dupa la conferinta de presa de la Romania - Polonia