Echipa Nationala

Florinel Coman, accidentat in cantonamentul nationalei de tineret

Sursă foto: FRF.ro

Atacantul Florinel Coman de la FCSB a parasit cantonamentul nationalei de tineret in vederea meciului cu Elvetia din cauza unei accidentari.

Deși luni seara a efectuat un control medical amănunțit, iar rezultatul nu a fost îngrijorător, la ședința tehnică din această dimineață, Florinel Coman a resimțit dureri, anunta FRF pe site-ul oficial.

Mijlocașul de 19 ani s-a pregătit separat de colegii lui, însă nu a putut încheia ședința de pregătire. În aceste condiții, s-a luat decizia ca Florinel Coman să nu mai rămână în cantonament, urmând să se întoarcă la club pentru a-și continua recuperarea.

"Este o pierdere importantă, dar nu aveam ce să facem. Mai e puțin până la meciul cu Elveția, iar recuperarea lui nu mai era posibilă", a spus selectionerul Daniel Isăilă.

Coman se alatura astfel lui Dragos Nedelcu, coechipierul sau de la FCSB, pe lista jucatorilor indisponibili la nationala de tineret.

Romania intalneste Elvetia la Lugano pe 6 octombrie in preliminariile pentru Campionatul European din 2019.

Tricolorii mici au acumulat 7 puncte in primele trei meciuri si sunt pe primul loc intr-o grupa din care mai fac parte Portugalia, Tara Galilor, Bosnia-Hertegovina si Liechtenstein.



Florinel Coman, accidentat in cantonamentul nationalei de tineret