Echipa Nationala

Florin Andone: ”Meritam egalul”. Stanciu: ”Daca nu batem Malta, sa nu mai venim la nationala”

Atacantul Florin Andone a intrat dupa pauza in meciul cu Spania si a marcat golul Romaniei.

La final jucatorul nationalei noastre a vorbit despre partida cu ibericii, regretand ca nu am reusit egalarea in momentele de final.

”Cred ca meritam egalul. Stiam ce ne asteapta, stiam ca e o echipa puternica. Din pacate nu am reusit sa egalam. Am incercat, dar asta e fotbalul”, a spus Florin Andone dupa meci.

”Eu sunt mandru de ce am facut pe teren, de baietii care au luptat pana la final. In prima repriza Tatarusanu a fost cel mai bun, cred ca omul meciului”, a mai declarat Andone.

Ciprian Tatarusanu

Interventiile sale decisive din prima repriza au tinut Romania in meci. Daca intram cu 0-4 la cabine, nu s-ar fi suparat nimeni. Tatarusanu a facut insa diferenta si a inchis practic poarta.

”Meciurile mai grele sunt cand nu am nimic de aparat. Cand sunt multe ocazii, imi intru rapid in mana. Am fost aproape sa scoatem un punct. Avem aceleasi sanse de calificare ca si inaintea meciului cu Spania”.

Nicolae Stanciu

Aproape invizibil pe teren in cele 64 de minute cat a fost pe teren, Nicolae Stanciu crede ca Romania are in continuare sanse de calificare la EURO 2020.

”Trebuie sa castigam meciurile cu Norvegia si Suedia de acasa. Ratarile din ultimele minute sunt dureroare. Daca nu batem Malta, atunci putem sa nu mai venim la echipa nationala”.



Florin Andone: ”Meritam egalul”. Stanciu: ”Daca nu batem Malta, sa nu mai venim la nationala”