Echipa Nationala

Florescu promite: „Ma voi intoarce”. Unde? Sa verifice centrala de la Mogosoaia?

Unul dintre cei mai huliti jucatori din istoria aparitiilor la echipa nationala, George Florescu, a vorbit în ziua partidei România - Olanda din preliminariile Cupei Mondiale 2014 despre revenirea sa în lotul tricolor. Desi nimeni nu mai vrea sa auda de el, de la suporteri la specialisti, el promite ca se va întoarce.

„Nu am meciuri în picioare, am fost accidentat timp de o luna si jumatate si de aceea nu am  mai fost convocat.  Sunt în legatura permanenta cu domnul Piturca si sunt sigur ca daca  voi juca bine la Arsenal Kiev  ma voi întoarce la echipa nationala. Am ratat amicalul cu Slovenia si apoi cele doua meciuri cu Estonia si Andorra, asa ca selectionerul a decis sa nu ma ia la lot la acest moment. Îmi voi face datoria în continuare si promit ca ma voi întoarce", a spus Florescu la Digi Sport.

Florescu a revenit dupa accidentare la echipa de club, Arsenal Kiev, dupa care a fost eliminat de pe teren si nu a mai vazut echipa, acum fiind pe bara. Interesant totusi cum un asemenea jucator, chiar si în capul lui, poate spera la echipa nationala în afara sa spere ca are onoarea sa verifice centrala de la Mogosoaia.



Florescu promite: „Ma voi intoarce”. Unde? Sa verifice centrala de la Mogosoaia?